Nieuw bij t Theeluttke “Theeluttke on Wheels”

Een stoere landrover defender met keuze uit meer dan 33 soorten losse theeën.. Met daarom heen een gezellig terrasje waarop we een heerlijke creamtea (thee met een scone clotted cream en jam) serveren . Ook het kopen van losse thee is mogelijk. Natuurlijk is de ĺandrover defender ook met andere lekkernijen uit te rusten geheel naar uw smaak…bijna alles is …

Samenwerking met het Goudenlaantje!

Ja dames het gaat echt gebeuren…. Vanaf september bij ons te reserveren een creatieve workshop in samen werking met het Goudenlaantje. Wij hebben er zin in jullie ook ? Voor meer info bel ons of het goudenlaantje. Meer informatie zal binnenkort op onze website verschijnen.  

Hittegolf? Maak zelf een verfrissende ijsthee!

Temperaturen boven de 25 graden🔆 dus tijd om zelf verfrissende ijsthee/ice tea maken. ‘Ice tea’ of ijsthee kan je kopen in blikjes, maar je kan hem ook zelf maken. Het vergt weinig werk en je kan altijd over verse ijsthee beschikken, wanneer je maar wil. Soort thee en hoeveelheid Soort Om ijsthee te maken, kan je in principe alle soorten …

Suiker…

Kent u ons (Thee) huisdier? De meest geliefde vis van De lutte, Suiker genaamd. Onze jeugdige gasten geven hem graag te eten (wat hij erg waardeerd). Duckfaces zijn Suikers specialiteit. Komt u hem ook een keertje bezoeken?

Inspiratie nodig voor een leuk kado?

Zoek dan niet verder! Bij ’t Theeluttke zijn leuke kado’s te verkrijgen die altijd in de smaak vallen. Ook is het mogelijk zelf iets samen te stellen, bijvoorbeeld een selectie van onze verse thee’s! Er zijn tevens kado kaarten verkrijgbaar vanaf 10 Euro!