’t Theeluttke – Gastenboek

Wij van het t’ Theeluttke vinden het belangrijk dat u het bij ons naar uw zin heeft gehad. We horen daarom dan ook graag wat u van uw bezoek vond in ons theehuis!

Schrijf een nieuw bericht voor ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.83.188.254 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
17 berichten.
Anika Anika
Vanmiddag een heerlijke high tea gehad. En met mijn dieet werd echt rekening gehouden. Was heerlijk. Top
Jessica Heppenhuis Jessica Heppenhuis uit Manderveen
Heerlijke high tea gehad bij 't theeluttke. Veel thee soorten die heerlijk waren en wat een lekkere broodjes, hapjes, genoeg van alles. Voor herhaling vatbaar, een echte aanrader.
Annemarie Ziemerink Annemarie Ziemerink uit Borne
Gisteren heerlijk samen met zus genoten van lekkere koffie en een overheerlijke taartpunt., Zeker voor herhaling vatbaar ???
Trudy en Manon Trudy en Manon uit Haaksbergen
Woensdag 27 september gezellige moeder/dochter hightea gehad. Wat was t lekker en uitgebreid. Buiten gezeten, maar binnen is t ook erg gezellig, zelfs de toiletten. Echt een knus theehuis. Een aanrader!
Carla Carla uit Hengelo
Gisteren een moederdag high tea genoten met man en zoon. Het was in 1 woord geweldig, wat een heerlijke gerechtjes en lekkere thee. Ook met onze vegetarische wensen was zeer goed rekening gehouden. Het is zeker voor herhaling vatbaar.
yvonne yvonne uit losserhof
Bedankt voor de gezellige en geslaagde middag. We zijn vanmiddag er geweest met een client en zijn super onthaalt en een echte verwen middag gehad. Heerlijk gegeten en super bediening die alle geduld heeft, en ontzettend lief zijn. Eten is echt verrukkelijk We komen zeker keer terug. Groetjes Yvonne
astrid hendren astrid hendren uit Boston, amerika
Ik had het als verjaardag cadootje gekregen van de buurtjes van mijn ouders in de Lutte. Ik had een drukke week want ik was op bezoek uit Amerika voor een week, maar dit kon nog net even geplant worden omdat Marjolein het wel wilde aanpassen zodat wij nog konden. Het was werkelijk hartstikke lekker en gezellig! En ontzettend lekker. Wij komen zeer zeker de volgende keer terug! Bedankt hoor. Greetings, Astrid
Willeke Willeke uit Losser
Vanmiddag met mijn vriendin high tea gehad was super gezellig en was heerlijk knus ingericht het eten was helemaal top en genoeg keus zeker een aanrader wij komen zeker weer bedankt voor deze super high tea groetjes Willeke en Margret
Afra Keyzer Afra Keyzer uit Enschede
Vanmiddag met mijn vriendinnen de Halloween-High-tea gehad. Geweldige animatie en heerlijk gegeten. Een fantastische ervaring.
M&M M&M uit Enschede
Heerlijk gegeten met een zeer gezellige sfeer en knus. Voelde echt aan als een hightea mede door de sfeer en opzet. Het eten is gevarieerd en lekker. Niet te veel en niet te weinig.
marlies marlies
Gisteren genoten van een gezellige High tea met de vriendinnen, zelfs aan mij met het glutenvrije dieet was gedacht en het was allemaal erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!!
Elles Reinink Elles Reinink uit Losser
Vanmiddag samen met mijn moeder ons moederdagcadeau verzilverd. Het was super! Echt genoten van alle heerlijke gerechten. Een echte aanrader voor iedereen
Rockabella Sandra Rockabella Sandra
Vanmiddag spontaan hier aan de high tea gezeten. Was heerlijk, leuke locatie en gezellige, vriendelijke ladies. Wat wil een mens nog meer? Wij komen zeker vaker 🙂 Groetjes van Sandra & Sandra
Gerda Haverkate Hutten Gerda Haverkate Hutten
Het was gezellig, goed verzorgd maar vooral erg lekker. De scone viel in de smaak bij de Kids met veel clotted Cream.
Karin Maas Karin Maas
Ik hoop zondag geluk te hebben dat ik met de pasen lkkr kan genieten bij t theeluttke van al het lkkrs met bert schasfoort , en dan kan ik iedereen aanraden om ook te gaan yuuuhuuuuu ☕
Ria Bekke Ria Bekke
Het was mijn moederdagcadeautje......super.het was heerlijk en goed verzorgd. Ben je nog niet geweest ?Dan heel erg snel er naar toe!
Marloes Lenderink Marloes Lenderink
Een hele sfeer volle en gezellige inrichting. Je word beiend op je wenken. En een uitgebreidde high tea